Photo didnt load

Çka është Zogu ?

Web based aplikacioni qe ofron menagjimin e postes tuaj. Te gjitha ne nje vend pa pasur nevoje te mbani shenime ne leter. Nga krijimi i porosise prej klientit, marrjes nga postieri e deri ne dergimin e porosise ne destinacionin e caktuar perkujdeset Zogu.

Çka ofron Zogu ?

Menagjim të porosive nga postierët

Kontrollë të statusit të çdo porosie

Menagjim të postierëve

Kontrollë të depos

Krijim të porosive nga klienti(dyqani)

Gjenerime të raporteve të ndryshme

Çmimorja

Licensa e programit kushton
600€.

Hostimi dhe mirmbajtja jane opsionale dhe ofrohen nga ne me nje qmim 100€/muaj.

Pershtatja e web aplikacionit ne baze te kerkesave tuaja (kontakto ne numrat e kontaktit apo email).

Na kontaktoni

Mail